Συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης κοπέλας στον Κολωνό, η οποία βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας.

Ο 53χρονος δράστης τον πρώτο καιρό θώπευε την 12χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της, καθώς εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι ήταν μόνοι τους στο μαγαζί. Όπως ισχυρίστηκε η 12χρονη στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, ο 53χρονος την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όταν δεν ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αμοιβής.

«Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο δράστης μέσω ψεύτικου προφίλ που είχε φτιάξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούσε να προσελκύσει πελάτες για την ανήλικη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αντίτιμο για κάθε ραντεβού ήταν από 50 έως 70 ευρώ. Στο πλαίσιο αυτό εντοπίστηκε ένας 42χρονος που έναντι αμοιβής είχε κακοποιήσει και εκείνος σεξουαλικά το κορίτσι.

Το Σάββατο (8/10) οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και τη Δευτέρα (10/10) το μεσημέρι αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν (βιασμό, μαστροπεία και πορνογραφία).

Το παιδί υποστήριξε ότι τα χρήματα από τα ραντεβού τα έπαιρνε όλα ο 53χρονος.

 

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Όλα ξεκίνησαν όταν άτομο από το περιβάλλον της διαπίστωσε στο κινητό της κάποια ύποπτα μηνύματα. Στη συνέχεια ενημέρωσε την μητέρα της και έκαναν καταγγελία στην αστυνομία.

Η 12χρονη δούλευε περιστασιακά στο κατάστημα για χαρτζιλίκι καθώς η μητέρα της έχει άλλα 8 παιδιά και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Στη γειτονιά του 53χρονου οι κάτοικοι της περιοχής έχουν πέσει από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης. Μιλούν για έναν επαγγελματία, οικογενειάρχη που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. 

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της 12χρονης

Εν τω μεταξύ, σε κατάσταση σοκ είναι η μητέρα του θύματος, από τη στιγμή που ανακάλυψε τη φρίκη που ζούσε το παιδί της, ενώ η υπόθεση φαίνεται πως ξεκινά από τον Απρίλιο του 2022.

«Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει έξω ελεύθερος -γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει- εγώ όμως η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του, ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω, ούτε με βοηθούσε, όπως πήγε και είπε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.   
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης