Tην Παρασκευή θα συνεχίσει την κατάθεσή του ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο οποίος επί πέντε ώρες παρέμεινε στο γραφείο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημ. Δασούλα.

Ο κ. Πανούσης κλήθηκε ν’ ανοίξει την έρευνα τόσο για τις καταγγελίες του πως απειλείται η ζωή του και για σχέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες, αλλά και για τη μήνυση των δυο υπουργών της κυβέρνησης σχετικά με τη διαρροή «διαλόγων απο μαγνητοφωνήσεις της ΕΥΠ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Πανούσης, μάλιστα, στάθηκε στο δεύτερο κομμάτι της έρευνας στις δηλώσεις που έκανε εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, λέγοντας ότι η εισαγγελία κάνει καλά τη δουλειά της.

«Θα συνεχιστεί η κατάθεσή μου και αύριο στις 14:30. Η εμπιστοσύνη που έχω στην ελληνική Δικαιοσύνη ενισχύθηκε. Εκ παραδρομής σε δηλώσεις μου είχα πει ότι οι διαρροές είχαν γίνει από τη γραμματεία του δικαστηρίου. Δεν είναι έτσι. Δεν έγιναν ούτε απ΄τη Δικαιοσύνη ούτε από μένα. Τιμάμε τους δικαστές γιατί συμβάλουν στο κράτος δικαίου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ Πανούσης δεν μπήκε στην ουσία των καταγγελιών, αλλά παρέθεσε με χρονολογική σειρά τα γεγονότα ξεκινώντας από τις παλιότερες επιθέσεις που είχε δεχτεί στο Πανεπιστήμιο (2009) και την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο γραφείο του την ίδια περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης