Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες αναγγελιών ζημιών από τους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής προς τις ασφαλιστικές εταιρείες. Παράλληλα, συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών καθώς μέχρι και τώρα δεν είναι προσβάσιμοι όλοι οι χώροι στους πραγματογνώμονες και τους εκτιμητές.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, αναφέρει «για άλλη μια φορά οι ασφαλιστικές εταιρείες θα ενεργήσουν με κύριο γνώμονα την ευαισθησία και κατανόηση απέναντι στους πληγέντες ασφαλισμένους τους, επιταχύνοντας τις διαδικασίες και διευκολύνοντάς τους όπου είναι εφικτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών της χώρας τονίζει ότι «ως εκπρόσωπος του κλάδου και στο πλαίσιο της ευθύνης της απέναντι στην κοινωνία όταν αυτή δοκιμάζεται, θα συμβάλλει επιπλέον στην προσπάθεια για άμεση αποκατάσταση της περιοχής αλλά κυρίως στη γρήγορη επιστροφή των κατοίκων στην κανονικότητα της καθημερινότητάς τους».

Σημειώνεται πως Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της, στις οικογένειες των θυμάτων στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής και αναγνωρίζει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν οι κάτοικοι, ο κρατικός μηχανισμός, η τοπική αυτοδιοίκηση και οι εθελοντές, στέκεται δίπλα τους για τη γρήγορη αποκατάσταση της ζωής στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης