Μάχη με τις φλόγες σε δύο σημεία συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβέστες. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι στην Κεφαλονιά, όπου μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στην περιοχή της Πάστρας.

Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες που θα ενισχυθούν με ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ, σύμφωνα με το inkefalonia.gr, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς βρίσκονται ένα ελικόπτερο Super Puma και δύο αεροσκάφη Καναντέρ για να συνδράμουν με ρίψεις νερού από αέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η αστυνομία εκκένωσε προληπτικά ξενοδοχείο στην περιοχή του Κατελειού, ενώ νωρίτερα εκκενώθηκε ο οικισμός του Άνω Κατελειού, με τους κατοίκους του να κατευθύνονται προς την παραλία.

Το δεύτερο μέτωπο είναι στη δημοτική ενότητα Μόβρης στην Αχαΐα. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο, ενώ η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων από Λιμνοχώρι προς Σαγέικα καθώς και από Σαγέικα προς δάσος Στροφυλιάς.

Και στις δύο περιοχές αυτό που προβληματίζει τους πυροσβέστες είναι οι ισχυροί άνεμοι που θα συνεχίσουν να πνέουν τις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης