Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Ρέθυμνο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011, 21:01
Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Ρέθυμνο

Περισσότεροι από 400 ηλικιωμένοι του Δήμου Ρεθύμνης, επί συνόλου 980 του νομού, που είναι αποδέκτες των υπηρεσιών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», θα συνεχίσουν να δέχονται τη φροντίδα και το ενδιαφέρον των εργαζομένων στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα θα συνεχίσει να υλοποιείται απρόσκοπτα σε όλη την γεωγραφική περιφέρεια του νέου Καλλικρατικού Δήμου Ρεθύμνης μιας και εγκρίθηκε στο σύνολο του για το Δήμο Ρεθύμνης, όπως ενημερώθηκε υπηρεσιακά ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Χ. Μαρινάκης.

Παρά τις ανησυχίες που είχαν εγερθεί, τελικά εξασφαλίσθηκε η χρηματοδότησή του και έτσι, για τον τέως Δήμο Αρκαδίου εγκρίθηκε το Πρόγραμμα για 65 ηλικιωμένους, για τον τέως Δήμο Ρεθύμνης για 175 άτομα, για τον τέως Δήμο Νικηφόρου Φωκά για 95, για τους Οικισμούς για 90 άτομα, ενώ για τους 75 εξυπηρετούμενους από το συγκεκριμένο πρόγραμμα κατοίκους του τέως Δήμου Λαππαίων, το πρόγραμμα θα συνεχίσει να υλοποιείται στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Αγ. Βασιλείου.Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011, 21:01