Συνεχίζονται οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Γρεβενών.Αύριο Σάββατο 25/2/2017 στην κεντρική Πλατεία Αιμιλιανού από τις 11:00 – 14:00 θα εμφανιστούν Ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, κλόουν, ενώ στις 12:00 θα προσφέρεται δωρεάν μπουγάτσα του καταστήματος «Αχιλλέας».

Στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Ορχήστρα Παυλέας «Jazz matazz», ενώ από τις 17:00 – 19:00 DJ με αποκριάτικα τραγούδια θα διασκεδάζουν τα παιδιά Δημοτικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις19:00 θα εμφανιστούν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρεβενών «Πίνδος» και ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών με τον Θύμιο Γκογκίδη και την παρέα του. Θα ακολουθήσει ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης με μία τοπική ορχήστρα, ενώ μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, που πλαισιώνουν την μπάντα κρουστών δρόμου «Κρουστόφωνα» θα διασκεδάζουν περιφερόμενοι στους δρόμους και την Πλατείας της πόλης, όπου θα υπάρχουν και άλλες παραδοσιακές ορχήστρες που θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.

Την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς από τις 10:00 – 13:00 DJ με αποκριάτικα τραγούδια θα διασκεδάζουν τα παιδιά Δημοτικού στην Κεντρική Πλατεία, ενώ θα εμφανιστούν Ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και κλόουν.

Από τις 12:30 – 14:30 θα πραγματοποιηθεί το Κιβωτιανό καρναβάλι στη Κιβωτό Γρεβενών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πόλη των Γρεβενών στις 18:00 θα εμφανιστεί στην Κεντρική Πλατεία η Νεανική ορχήστρα CASO με βαλκανική μουσική και στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί Αποκριάτικος χορός με παραδοσιακά τραγούδια.

Από τις 20:00 θα ανάψουν οι Αποκριάτικοι Φανοί, από: τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαροσίου και τη Δημοτική Κοινότητα Γρεβενών στο Βαρόσι και από τους Πολιτιστικούς Σύλλογους: Αγίου Γεωργίου, Αμυγδαλιών, Βατολάκκου, Ελευθέρου, Κηπουρειού, Κέντρου, Κιβωτού, Λειψίου, Μυρσίνας, Πηγαδίτσας, Ποντινής και Μεγάρου.

Στις 21:00 Ρίψη βεγγαλικών στην κεντρική πλατεία Γρεβενών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης