Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, την Δευτέρα διενεργήθηκαν έλεγχοι σε δεκατρείς οίκους ανοχής και σε υπαίθριους χώρους για τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε ότι επτά οίκοι ανοχής λειτουργούσαν παράνομα, καθόσον είχαν παραβιασθεί οι σφραγίδες που είχαν τεθεί από την αρμόδια Αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τους οίκους ανοχής συνελήφθησαν συνολικά δεκατέσσερις αλλοδαποί, εκ των οποίων δώδεκα γυναίκες και δύο άνδρες, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για παραβίαση σφραγίδων της αρμόδιας αρχής και παράβαση του Ν. περί εκδιδομένων ατόμων.

Από υπαίθριους χώρους, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας δέκα εκδιδόμενες γυναίκες, εκ των οποίων έξι αλλοδαπές και τέσσερις ημεδαπές, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία για εκδιδόμενα πρόσωπα. Δύο από τις ανωτέρω γυναίκες εξετάσθηκαν από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., ενώ οι υπόλοιπες είχαν εξετασθεί στο παρελθόν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης