Συνεχίζονται οι εργασίες στη Λ. Κηφισίας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010, 02:34
Συνεχίζονται οι εργασίες στη Λ. Κηφισίας
Ξεκινούν εκ νέου οι εργασίες αποξήλωσης ασφαλτικού τάπητα και κατασκευή νέου αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα, επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Συγκεκριμένα, τα έργα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010 και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 28 Αυγούστου 2010.

Οι εργασίες θα εκτελούνται, κατά τις νυκτερινές ώρες από 21.30 έως και τις 6.00 το πρωί, στα παρακάτω τμήματα της Λεωφόρου Κηφισίας:

- Στη λεωφορειολωρίδα της ανόδου της Λ. Κηφισίας από το ύψος της οδού Αιτωλίας έως το ύψος της οδού Πεζοπούλου του Δήμου Αθηναίων, ενώ στις υπόλοιπες λωρίδες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

- Στη λεωφορειολωρίδα της καθόδου της Λ. Κηφισίας από το ύψος της οδού Μπιζανίου έως το ύψος της οδού Φθιώτιδος του Δήμου Αθηναίων, ενώ στις υπόλοιπες λωρίδες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

- Στην άνοδο της Λ. Κηφισίας από το ύψος της οδού Συν/ρχου Δαβάκη έως το ύψος του ανισόπεδου κόμβου Κατεχάκη του Δήμου Αθηναίων και σε όλο το πλάτος της. Οι εργασίες αποξήλωσης και κατασκευής νέου αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα θα περιορίζονται κάθε φορά σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ στις υπόλοιπες λωρίδες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

- Στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας, στο υπόγειο τμήμα του ανισόπεδου κόμβου Κατεχάκη του Δήμου Αθηναίων και σε όλο το πλάτος της.

Οι εργασίες αποξήλωσης και κατασκευής νέου αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα θα περιορίζονται κάθε φορά σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ στις υπόλοιπες λωρίδες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά. Για τις εργασίες αυτές δεν απαιτείται διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010, 02:38