Συνολικά 10.000 αρνιά για το κίνημα... του Ανωγειανού Οφτού!‏

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012, 17:16
Συνολικά 10.000 αρνιά για το κίνημα... του Ανωγειανού Οφτού!‏
Στον δρόμο που χάραξε το κίνημα της πατάτας πορεύονται οι Ανωγειανοί κτηνοτρόφοι!

Στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή τιμή πώλησης των αρνιών, δίνοντας φθηνό, ποιοτικό κρέας στην πασχαλινή αγορά και στέλνοντας, παράλληλα, ένα μήνυμα πως καταναλωτές και κτηνοτρόφοι μπορούν επ’ ωφελεία να συνεργαστούν, κόβοντας τους μεσάζοντες, ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ανωγείων στήνει το κίνημα του Ανωγειανού Οφτού!

Συνολικά 10.000 αμνοερίφια ετοιμάζονται να δοθούν στην αγορά της Κρήτης από το σύνολο των περίπου 20.000 που θα σφαγούν για το Πάσχα από τους κτηνοτρόφους των Ανωγείων. Πρόκειται για αρνιά γάλακτος ελευθέρας βοσκής, βάρους 9/ 13 κιλών, με πιστοποιητικά σφαγής που θα πωλούνται προς 6,80 ευρώ το κιλό.

Ήδη η πρώτη συμφωνία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης έχει κλείσει και τα αρνιά, αφού σφαγούν -παρουσία εκπροσώπου του σωματείου-, θα μοιραστούν μπροστά από την είσοδο της Περιφέρειας Κρήτης το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης από τους κτηνοτρόφους.

Ο σύλλογος υπαλλήλων έχει αναλάβει τη δέσμευση να κοινοποιήσει με e-mail στους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους την προσφορά, να συγκεντρώσει τον αριθμό όσων επιθυμούν και να τα μοιράσει στους υπαλλήλους. Το ενδιαφέρον που υπάρχει είναι ήδη πολύ μεγάλο, παρότι η συμφωνία κλείστηκε μόλις προχθές.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012, 17:36