Συνωστισμός και… πάρτι στους δρόμους της Γλυφάδας παρά την αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020, 23:48
Συνωστισμός και… πάρτι στους δρόμους της Γλυφάδας παρά την αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού

Λίγο πριν κλείσουν τα μαγαζιά διασκέδασης το Σαββατόβραδο στη Γλυφάδα, πολλοί πολίτες που θέλουν να πιουν το ποτό τους αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, αψηφώντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό μαζεμένοι στους δρόμους ο ένας πάνω στον άλλον.

Τα περιοριστικά μέτρα στην Αττική υποτίθεται πως πήραν παράταση, ο κόσμος ωστόσο δεν φαίνεται να επηρεάζεται ιδιαίτερα, αφού λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, οπότε και αναμένεται να κλείσουν για το βράδυ τα μπαρ, βγήκαν έξω εκατοντάδες άνθρωποι για να πιουν τα ποτά τους και να φάνε γεμίζοντας τους δρόμους, τις πλατείες, τα μαγαζιά, ακόμα και τα πεζοδρόμια χωρίς να τηρούνται τα μέτρα. Φαίνεται πως το κλείσιμο των καταστημάτων λίγη επίδραση έχει, αφού το πάρτι συνεχίζεται παντού, δίχως περιορισμούς.

Μάλιστα, όλο αυτό συμβαίνει εν μέσω της αυξανόμενης ανησυχίας που προκαλούν οι ανεβασμένοι αριθμοί επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 που παρατηρούνται τελευταία, και με την Αττική να καταγράφει τις περισσότερες περιπτώσεις καθημερινά.

Δείτε παρακάτω βίντεο που αποτυπώνει την κατάσταση που επικρατεί το βράδυ του Σαββάτου, λίγο πριν κλείσουν τα καταστήματα στις 12 τα μεσάνυχτα, στις οδούς Ζησιμοπούλου και Κύπρου, στη Γλυφάδα.

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020, 23:48