Ένα χρόνο σχεδόν μετά την εγκατάστασή του στο Νοσοκομείο Τρικάλων έφτασε επιτέλους η ώρα για να τεθεί σε λειτουργία ο μαγνητικός τομογράφος δίνοντας τη δυνατότητα στους νοσηλευμένους να πραγματοποιήσουν τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Το μηχάνημα αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία την επόμενη εβδομάδα, καθώς σήμερα η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας αποφάσισε να προχωρήσει στη χορήγηση της ειδικής άδειας λειτουργίας του. Στη σχετική απόφαση του προέδρου της ΕΕΑΕ Δρ. Χρ. Χουσιάδα αναφέρονται τα εξής: «Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας αποφασίζει την χορήγηση της ειδικής άδειας λειτουργίας στο εργαστήριο απεικονίσεων, του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, στη διεύθυνση Καρδίτσης 56, Τρίκαλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτοχος της ειδικής άδειας λειτουργίας είναι ο Διοικητής και νόμιμος εκπρόσωπος του Νοσοκομείου κ. Παρθένης Δημήτριος, ο οποίος έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για όλα τα θέματα που εμπίπτουν στην ειδική άδεια λειτουργίας. Υπεύθυνος του εργαστηρίου είναι ο κ. Σπυρίδων Περίφανος, ιατρός ακτινολόγος και υπεύθυνος ακτινοπροστασίας ο κ. Ιωάννης Πάντος, ακτινοφυσικός ιατρικής. Η άδεια αυτή ισχύει από 24.02.2017 έως 23.02.2022,με δυνατότητα ανανέωσής της. Η άδεια εκδίδεται με βάση το πιστοποιητικό καταλληλότητας, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ειδικής αυτής άδειας και υπό τους όρους και προϋποθέσεις του Παραρτήματος».

ΠΗΓΗ: trikalaenimerosi.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης