Συνάντηση στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, είχαν σήμερα το προεδρείο του Συλλόγου και τα προεδρεία των Συμβολαιογράφων και των Δικαστικών Επιμελητών, με αντικείμενο συζήτησης τον συντονισμό των τρόπων δράσης τους απέναντι στο προσχέδιο του ασφαλιστικού που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση.

Οι εκπρόσωποι των δικαστικών φορέων επισημαίνουν ότι το εν λόγω προσχέδιο όχι μόνο δεν δίδει λύσεις αλλά οδηγεί σε οικονομική και επαγγελματική εξαθλίωση την μεγάλη πλειοψηφία των δικηγόρων, συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπογραμμίζουν ότι το κυβερνητικό προσχέδιο για το ασφαλιστικό δεν πρόκειται να επιφέρει κανένα θετικό αποτέλεσμα καθώς όχι μόνο δεν θα αυξήσει την εισπραξιμότητα εισφορών και οφειλών αλλά αντίθετα, λόγω και της αδυναμίας καταβολής των υπέρογκων αυτών ποσών, θα διογκώσει τις ροές εξόδου από το επάγγελμα με άμεσο αποτέλεσμα την αύξηση των συνταξιούχων και την δραστική μείωση των ενεργών επαγγελματιών, ενισχύοντας τις γκρίζες μορφές της οικονομίας.

Οι εκπρόσωποι των ως άνω συνδικαλιστικών φορέων τονίζουν την ομόθυμη θέση τους να αντιδράσουν με αποφασιστικό και δυναμικό τρόπο απέναντι στο κυβερνητικό σχέδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης