Ένα 13χρονο αγόρι σκότωσε εν ψυχρώ ένα νεογέννητο γατάκι στην παιδική χαρά στα Πεύκακια της Σύρου. Όταν μια εκ των αυτοπτών μαρτύρων τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό, ο μικρός «τύραννος» απάντησε πως έτσι το λύτρωσε από τα βάσανα του. Το έγκλημα συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης ενώπιον δεκάδων παιδιών που έπαιζαν εκείνη την ώρα στην παιδική χαρά.

Τα πιτσιρίκια της περιοχής είχαν απομακρύνει το μικρό γατάκι από τη μάνα του. Ο 13χρονος πήρε στα χέρια του το ανυπεράσπιστο πλάσμα και το πέταξε επανειλημμένα στα κλαδιά ενός δέντρου. Αφού είδε ότι αυτό ακόμα κουνιόταν, για να το… αποτελειώσει το κοπάνισε ξανά και ξανά στο έδαφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια μάρτυρας κατήγγειλε το περιστατικό στον εισαγγελέα και εκείνος την παρέπεμψε στο Α.Τ. Ερμούπολης. Σύμφωνα με το zoosos.gr, η γυναίκα κατήγγειλε ότι όταν ο πατέρας του 13χρονου μετέβη στην παιδική χαρά και διαπίστωσε τι συνέβη, έμεινε απαθής. Όταν μια άλλη μάρυρας φώναξε στον πατέρα για αυτό που έκανε ο γιος του, εκείνος  φέρεται να απάντησε: «Και τι θέλετε να κάνουμε τώρα; Να του πάρουμε το κεφάλι;».

Η καταγγελία ζητάει τη σύλληψη του πατέρα με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης