Με την απεργία των εργαζομένων να συνεχίζεται στο ναυπηγείο της Σύρου, ξεκίνησε ήδη η διανομή ψωμιού για όλους όσοι έχουν ακόμη και πρόβλημα επιβίωσης, καθώς -πέραν των δεδουλευμένων που τους οφείλονται- εδώ και αρκετές ημέρες στερούνται και το μεροκάματο.

Ως εκ τούτου, το σωματείο αποφάσισε να προχωρήσει σε διανομή άρτου, προκειμένου να μην στερηθούν αυτό το βασικό αγαθό οι έχοντες απόλυτα ανάγκη, ενώ όλοι αναμένουν τις εξελίξεις τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και ο Δήμος Σύρου, όσο και το Επιμελητήριο Κυκλάδων καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ εργοδοσίας και εργαζομένων και να επαναλειτουργήσει το ναυπηγείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται στη Σύρο  ο πρόεδρος του Ομίλου  Νίκος Ταβουλάρης για να παραστεί, μαζί με τον πρόεδρο του Νεωρίου Κώστα Κοκκάλα και τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Στεφάνου, σε κοινή σύσκεψη με τους τρεις φορείς. Παράλληλα δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο στη σύσκεψη να δώσει το «παρών» εκπρόσωπος του σωματείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από το logotypos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης