Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στα Πράμαντα, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου, η σύσκεψη για τη βελτίωση της αστυνόμευσης της περιοχής του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων κ. Ανδρέας Παπιγκιώτης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πραμάντων κ. Σπυρίδων Μπράχος, η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά κ. Δήμητρα Μιχαηλίδου, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων, Εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύσκεψη έγινε μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας και διάθεσης εξεύρεσης ουσιαστικών λύσεων για τον καλύτερο έλεγχο της περιοχής, την αποτροπή μελλοντικών κρουσμάτων διαρρήξεων, κλοπών και άλλων παράνομων πράξεων και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής.

Συνοπτικά τα συμπεράσματα της σύσκεψης:

-Η παρουσία των περιπολιών στην περιοχή του Δήμου θα έχει πλέον μόνιμο, διαρκή και όχι αποσπασματικό χαρακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Απαιτείται ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των κατοίκων. Στην κατεύθυνση αυτή ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων θα εκδώσει άμεσα ενημερωτικό έντυπο (ο σχεδιασμός του θα γίνει σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση) οδηγιών, χρήσιμων πληροφοριών, αλλά και τηλεφώνων, μέσω των οποίων θα μπορεί να μεταβιβάζεται από τους κατοίκους προς την Αστυνομία, τον Δήμο ή άλλη σχετική Υπηρεσία κάθε χρήσιμη πληροφορία. Το έντυπο αυτό θα φτάσει σε κάθε δημότη. Θα αναρτηθούν επίσης σε όλους τους χώρους συνάθροισης του Δήμου (καφενεία κ.λ.π.) ανάλογοι πίνακες με χρήσιμες πληροφορίες.

-Θα οργανωθεί η συνεργασία τόσον με τη θηροφυλακή όσον και με τους φύλακες του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων.

Πηγή: epirusgate

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης