Άγρος: Σύσκεψη στο δημαρχείο για τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, 14:31
Άγρος: Σύσκεψη στο δημαρχείο για τις καταστροφές από την κακοκαιρία
Σύσκεψη υπό τους υπουργούς Εσωτερικών Γ. Μιχελάκη και Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτη για τις καταστροφές που άφησε πίσω της η σφοδρή καταιγίδα, πραγματοποιείται στο δημαρχείο του Άργους.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ακόμη ο υφυπουργός Πολιτισμού Γ. Ανδριανός ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραχος Κ. Γιόβας, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος, ο δήμαρχος Άργους και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Την ίδια ώρα, καταστηματάρχες και πολίτες του Άργους προσπαθούν να απομακρύνουν τη λάσπη από τα καταστήματα και τα σπίτια τους, ενώ έχει αρχίσει η καταγραφή των ζημιών.

Συνεργεία των δήμων και της περιφέρειας εργάζονται σε σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου, που έχουν υποστεί ζημιά από την κακοκαιρία, για να αποκαταστήσουν τη βατότητα των δρόμων.

Λίγο νωρίτερα αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία στον δρόμο που οδηγεί στην πόλη της Νεμέας, από το 116ο χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Τρίπολης, που είχε υποστεί καθίζηση.

Διαβάστε επίσης:

Πνίγηκε στα λασπόνερα, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, 06:55

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, 14:38