Έκτακτη συνέλευση πραγματοποιείται, το βράδυ, στην Ιεράπετρα με θέμα την εξεύρεση λύσης εξαιτίας των επικείμενων, από Δευτέρα, απεργιών της ΠΝΟ. Οι παραγωγοί κηπευτικών αγωνιούν μπροστά στο ενδεχόμενο να καταστραφεί η παραγωγή τους, η οποία τώρα βρίσκεται στο απόγειό της, με τις τιμές μάλιστα να κυμαίνονται σε ικανοποιητικά επίπεδα – με αξαίρεση την τιμή της ντομάτας.

Αίτημα των παραγωγών της Κρήτης παραμένει η δρομολόγηση πλοίου για τη μεταφορά των προϊόντων προκειμένου, εν μέσω αυτής της δύσκολης περιόδου, οι αγρότες να μη βυθιστούν περαιτέρω, να μη «χάσουν» τις αγορές του εξωτερικού που με κόπο έχουν κατακτήσει, αλλά και να μη χρειαστεί περιοχές από την υπόλοιπη Ελλάδα – απουσία των Κρητικών προϊόντων – να αναγκαστούν … να εισαγάγουν κηπευτικά προϊόντα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης, Στ. Αρναουτάκη με τους συνδικαλιστές αργότες και τους δημάρχους των περιοχών που παράγουν αγροτικά προϊόντα. Στη συνάντηση θα εξεταστεί κάθε ενδεχόμενο για την αντιμετώπιση των συνεπειών της απεργίας της ΠΝΟ.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης