Σκηνές που θυμίζουν συμπλοκές πολιτικών στην Ταϊλάνδη, την Ταϊβάν και στο… Κόσσοβο εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, με πρωταγωνιστές το στέλεχος του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού και τον Θάνο Τζήμερο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος, πρώτος, κατήγγειλε τον Θ. Τζήμερο πως γρονθοκόπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού και στη συνέχεια η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου κατήγγειλε στους ίδιους τόνους το γεγονός αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αργότερα, ο Θ. Τζήμερος μιλώντας στο zougla.gr ισχυρίστηκε πως εισερχόμενος στο Περιφερειακό Συμβούλιο επιχείρησε να σκίσει αφίσες του ΠΑΜΕ που ήταν τοιχοκολλημένες, με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση από μέλη του ΚΚΕ και την Αλεξάνδρα Μπαλού. Η Αλεξάνδρα Μπαλού, με τη σειρά της, μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, επιβεβαίωσε τον ξυλοδαρμό της από τον Θ. Τζήμερο.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟ ZOUGLA.GR ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ:

Λίγο αργότερα το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσαν ανακοινώσεις, καταδικάζοντας τον Θ. Τζήμερο. Το πρωί της Παρασκευής ο κ. Τζήμερος ανήρτησε βίντεο, στο οποίο διακρίνεται καθαρά να δέχεται επίθεση από ομάδα ανθρώπων που τον βγάζουν -κυριολεκτικά- σηκωτό από την αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο…

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Πέμπτης αναρτήθηκε στο διαδίκτυο βίντεο, όπου διακρίνεται ο Θ. Τζήμερος, μέσα σε μια ατμόσφαιρα έντασης, να σκύβει και να ανασύρει από το πάτωμα αφίσα του ΠΑΜΕ, την οποία και σκίζει. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει βίντεο ή φωτογραφία από την επίμαχη σκηνή του ξυλοδαρμού. 

ΠΑΜΕ: «Γνωστό θρασίμι και φασιστοειδές»

Την Παρασκευή το πρωί το ΠΑΜΕ εξέδωσε ανακοίνωση σε εξαιρετικά έντονο ύφος, καταδικάζοντας τον Θ. Τζήμερο. Η ανακοίνωση αυτή ως εξής:

«Στη σημερινή (σ.σ.: χθεσινή) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το γνωστό θρασίμι και φασιστοειδές “Τζήμερος”, αφού πρώτα έβγαλε το μίσος του ξηλώνοντας απεργιακές αφίσες που ενημέρωναν για την πανελλαδική-πανεργατική απεργία στις 17 Μάη, επιτέθηκε και χτύπησε το στέλεχος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού.

»Το εργατικό-λαικό κίνημα έχει πλούσια πείρα για να αντιμετωπίζει κάθε είδους εχθρούς των λαϊκών αγώνων, τους ψευτονταήδες και τους θρασύδειλους, τους χρυσαυγίτες και τις μεταλλάξεις τους».

Zougla Newsroom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης