Σκηνοθετημένη ήταν τελικά η ληστεία την οποία είχε καταγγείλει ένας 71χρονος στη Θεσσαλονίκη πριν από περίπου 10 ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο 71χρονος άντρας, παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας, δύο άγνωστοι, ένας άντρας και μία γυναίκα, του είχαν στήσει καρτέρι στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία της επιχείρησης στην οποία εργάζεται και αφού του επιτέθηκαν και τον ψέκασαν με σπρέι στο πρόσωπο, του αφαίρεσαν σακούλα που περιείχε 100.000 ευρώ, χρηματικό ποσό που του ανέθεσε ο εργοδότης του να καταθέσει σε τραπεζικό υποκατάστημα της περιοχής. Στη συνέχεια, μετέβη σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πλαίσια της αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε, ο 71χρονος κατέθεσε, εκ νέου, ενόρκως το συμβάν που κατασκεύασε. Στη συνέχεια όμως ομολόγησε ότι ο ίδιος σκηνοθέτησε την καταγγελλόμενη ληστεία, προκειμένου να… υπεξαιρέσει το ποσόν. Στο σπίτι του κατείχε, κρυμμένο, το μεγαλύτερο μέρος του ποσού, ενώ το υπόλοιπο, το διέθεσε για την κάλυψη τρεχόντων εξόδων.

Ο 71χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία.

Γραφείο zougla Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Ηλικιωμένος καταγγέλλει ότι τον λήστεψαν

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης