Για πολιτική και συνδικαλιστική εκμετάλλευση ενός τόσο ευαίσθητου γεγονότος, όπως αυτό της βομβιστικής επίθεσης στα Διοικητικά Δικαστήρια, κατηγορεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης την Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων, με αφορμή την καταγγελία της ότι αποκλείστηκε από τη σύσκεψη που έγινε για την αναστολή των εργασιών του Διοικητικού Πρωτοδικείου και Διοικητικού Εφετείου. Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, στη σύσκεψη αυτή στην οποία εξετάστηκαν νομικά ζητήματα που προκύπτουν από την αναστολή των εργασιών των δύο Δικαστηρίων, συμμετείχαν ως «αποκλειστικά αρμόδιοι για τη σύνταξη της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου» ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, οι Προϊστάμενοι των δυο Δικαστηρίων και ο Γενικός Επίτροπος των Διοικητικών Δικαστηρίων.

«Δεν αντιλαμβανόμαστε λοιπόν τι θα είχε να προσφέρει στη συγκεκριμένη σύσκεψη η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος. Ούτε είμαστε διατεθειμένοι να τους παρακολουθήσουμε στην πολιτική και συνδικαλιστική εκμετάλλευση ενός τόσο ευαίσθητου γεγονότος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε, η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος καλείται σε όλες τις συσκέψεις που αφορούν τόσο στην ασφάλεια των Δικαστικών Μεγάρων όσο και στα προβλήματα που απασχολούν τους υπαλλήλους μέλη τους» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε δελτίο Τύπου το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης:

Πρώτα η αποκατάσταση των ζημιών, μετά η εργασία, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011, 17:59

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης