Σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή ηλικιωμένου στην Κρήτη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019, 22:24
Σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή ηλικιωμένου στην Κρήτη

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου προκάλεσε η υπόθεση παιδικής πορνογραφίας που αποκαλύφθηκε μετά από έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι ενός ηλικιωμένου, σε χωριό λίγο έξω από την πόλη.

Όλα έγινα την Πέμπτη όταν η τοπική ΕΛ.ΑΣ. αξιοποίησε μια πληροφορία που είχε στη διάθεσή της. Η πληροφορία αποδείχθηκε έγκυρη κι έτσι οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ηλικιωμένου υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας το οποίο προκάλεσε την αηδία ακόμη και των ίδιων των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος διαμένει μόνιμα εδώ και χρόνια σε Σκανδιναβική χώρα. Επισκέπτεται όμως τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη, αρκετά συχνά. 

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι ο ηλικιωμένος που συνελήφθη χθες, έχει ο ίδιος εγγόνια ενώ φέρεται να είχε δημιουργήσει και ψεύτικους λογαριασμούς στα social media.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, παρά το σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας που εντοπίστηκε στο σπίτι του, ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει η παρενοχλήσει κάποιο παιδί και ούτε υπάρχει καταγγελία σε βάρος του. 

Ο 74χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Ανακριτή Λασιθίου και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Πηγή: ekriti.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019, 22:24