Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. δίνει λεπτομέρειες για την σύλληψη του δράστη της άγριας δολοφονίας της 36χρονης το μεσημέρι της Κυριακής στην Κυψέλη, που εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο δράστης είναι 37χρονος ομοεθνής της που ομολόγησε την πράξη του, με φερόμενο κίνητρο οικονομική διαφορά που είχε με το θύμα. Η 36χρονη, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που μετέβησαν στο σημείο, ερεύνησαν τον περιβάλλοντα χώρο και εντόπισαν εντός κάδου απορριμμάτων, μαχαίρι που έφερε ίχνη αίματος και το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος.

Μετά από συντονισμένες και στοχευμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν τον 37χρονο να κινείται στην περιοχή της Κυψέλης και σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του θήκη μαχαιριού που αντιστοιχεί στο κατασχεθέν μαχαίρι.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτικό τρίγωνο πίσω από την άγρια δολοφονία

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής μίλησε σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό για όσα φριχτά συνέβησαν. Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, όταν η γυναίκα κατέβηκε από την πολυκατοικία, στην οποία διέμενε, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον φίλο του συζύγου της, ο οποίος τη σκότωσε στη μέση του δρόμου.

Ο σύζυγος υποστήριξε ότι δεν είχε διαφορές μαζί του, αλλά ο δράστης υποστήριξε ότι τα κίνητρά του ήταν οι οικονομικές διαφορές. Όπως αναφέρεται, ο σύζυγός της ήταν άνεργος και η 36χρονη είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τον δράστη και δανειζόταν λεφτά από τον 37χρονο εραστή της.

Είχε μαζευτεί ένα ποσό γύρω στα 20.000, και ο 37χρονος αποφάσισε να την σκοτώσει καθώς όπως λέει της τα ζήτησε και δεν του τα έδωσε ενώ του ζήτησε να χωρίσουν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης