Το σκοτάδι που κάλυπτε το μυστικό της δολοφονίας του καπετάνιου, φωτίστηκε, αφού όπως διαβάζουμε την εξέλιξη μέσα από το επίσημο site του «Φως στο τούνελ» δράστης ήταν ίδια η γυναίκα του και μητέρα του 10χρονου κοριτσιού του.

Το θέατρο της «διαβολικής χήρας» που έπαιξε ακόμη και στο «Τούνελ», κράτησε επτά ολόκληρους μήνες, με την Αγγελική Νικολούλη να έχει υποψιαστεί από την πρώτη στιγμή το παρασκήνιο της άγριας δολοφονίας από τα χέρια της γυναίκας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουλίου, η ίδια φέρεται να ομολόγησε μετά από περίπου 15 ώρες ανάκρισης, τη δολοφονία του Θανάση Λάμπρου 42 χρόνων, καπετάνιου σε κότερο γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Ψυχρή, σκληρή και χωρίς ίχνος μεταμέλειας περιέγραψε όλα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο μεσημέρι της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου 2014.

Η Δήμητρα Βούλγαρη- Λάμπρου ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ναυπλίου, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το σύζυγο της, αλλά όλα έγιναν πάνω σε συμπλοκή στο σπίτι του οικογενειακού τους φίλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο το μεσημέρι επέστρεψε σπίτι της από το Κρανίδι και δεν βρήκε εκεί το σύζυγο της. Ανησύχησε, όπως ισχυρίστηκε και τον αναζήτησε στο σπίτι του φίλου τους, που βρίσκεται κοντά στο δικό τους στην περιοχή της Κοιλάδας.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης