Τυφλή ηλικιωμένη έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από την αδελφή της και τον ανιψιό της, με σκοπό να της αποσπάσουν τα περιουσιακά της στοιχεία.

Πρόκειται για γυναίκα, ηλικίας περίπου 80 ετών, η οποία ζούσε για αρκετούς μήνες «φυλακισμένη» στο σπίτι των κακοποιών της στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρχές την εντόπισαν τελικά εμφανώς υποσιτισμένη και με σαφή σημάδια ξυλοδαρμού στο κορμί της.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από αναφορά που έκαναν προ ημερών στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης εκπρόσωποι της Σχολής Τυφλών, της οποίας η ηλικιωμένη υπήρξε τρόφιμος, όταν διαπίστωσαν ότι τα ίχνη της είχαν χαθεί τον τελευταίο χρόνο.

Από την εισαγγελία δόθηκε εντολή να διερευνηθεί η αναφορά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα έρευνα για τον εντοπισμό τής εξαφανισθείσας γυναίκας. Η έρευνα των αστυνομικών αρχών οδήγησε στους συγγενείς της τυφλής γυναίκας κι όπως διαπιστώθηκε πίσω από την μυστηριώδη εξαφάνισή της κρύβονταν η αδελφή της και ο γιος της τελευταίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε σε άθλια κατάσταση εμφανώς υποσιτισμένη και με σημάδια ξυλοδαρμού, και μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης