Σοκ: Κομμένο κεφάλι σκύλου στη μέση του δρόμου!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, 14:25
Σοκ: Κομμένο κεφάλι σκύλου στη μέση του δρόμου!
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για το κομμένο κεφάλι σκύλου, που εντοπίστηκε την Τρίτη στην περιοχή της Βούντενης στην Πάτρα.

Το αποτρόπαιο εύρημα ανακάλυψε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αχαϊκού Συλλόγου για τη Μέριμνα των Ζώων. Το κεφάλι του ζώου κόπηκε με ακρίβεια στο ύψος του σαγονιού.

Η ανακοίνωση του Αχαϊκού Συλλόγου για τη Μέριμνα Ζώων:

«Σήμερα (χθες) το πρωί ενημερώσαμε τον Δήμο Πατρέων και συγκεκριμένα τους αντιδημάρχους κ. Σιγαλό και κ. Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της υπόθεσης κινητοποιήθηκαν άμεσα και σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας περισυνέλεξαν το κεφάλι του ζώου και θα ειδοποιήσουν τον εισαγγελέα, ενώ θα καταθέσουν και μήνυση κατ' αγνώστου.»Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Πατρέων για την άμεση κινητοποίηση. Όποιος σκότωσε αυτό το ζώο έχει πολύ σοβαρά προβλήματα. Ειδικά με την κίνηση του πετάξει το κεφάλι σε κοινή θέα μας δηλώνει πως αδιαφορεί για κάθε συνέπεια της πράξης του.»Παρακαλούμε όποιος αναγνωρίζει το ζωάκι αυτό, όποιος το είχε δει αδέσποτο ή στην αυλή ή στο κοτέτσι ή στο μαντρί κάποιου στην ευρύτερη περιοχή της Βούντενης ας μας καλέσει στο 6933 22 4040 ή ας καλέσει τον Δήμο Πατρέων στο 26136 00700».

Πηγή: patrastimes.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, 14:36