Σοκ στη Θεσσαλονίκη, από νεογέννητο που βρέθηκε νεκρό σε σάκο, ενώ κατηγορείται η 17χρονη μητέρα.
Η ανήλικη μητέρα δεν γνώριζε ότι κυοφορούσε. Γέννησε το παιδί στο σπίτι της, αλλά μετά τον τοκετό φέρεται να της γλίστρησε και να χτύπησε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Πιο συγκεκριμένα, για παιδοκτονία διώκεται μία 17χρονη, η οποία γέννησε το παιδί της μέσα σε διαμέρισμα, αλλά μετά τον τοκετό το νεογνό φέρεται να της γλίστρησε από τα χέρια, με συνέπεια να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συνέπεια των οποίων φαίνεται πως επήλθε ο θάνατός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Όπως επιβεβαίωσαν πηγές της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στη δυτική Θεσσαλονίκη, και έγινε γνωστό όταν η ανήλικη διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.
Σχηματίστηκε δικογραφία

Η ανήλικη, η οποία είναι Ρομά, στην κατάθεσή της ανέφερε πως διαμένει με τους γονείς της, ενώ, όπως αναφέρει, η ίδια αντιλήφθηκε, μόλις στο τελικό στάδιο της εγκυμοσύνης ότι κυοφορούσε, ενώ απέκρυψε το γεγονός αυτό από τους γονείς της. Απ’ ό,τι φαίνεται αποφάσισε να γεννήσει μόνη της, με τραγική όμως κατάληξη για το νεογνό.

Αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στο διαμέρισμα όπου βρήκαν τυλιγμένο σε σάκο το άτυχο νεογέννητο. Η ανήλικη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών. Ήδη η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια τακτικού ανακριτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης