Σοκάρουν οι εικόνες των δύο σκελετωμένων σκυλιών στην περιοχή του Βαμβακόπουλου, τα οποία παρέμειναν τουλάχιστον για δύο μήνες ξεχασμένα στο κλουβί τους, χωρίς νερό και τροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για δύο ντόπερμαν ενός έτους , τα οποία ο ιδιοκτήτης τους είχε πουλήσει ως κουτάβια, σε κάποιον εργάτη από τη Βουλγαρία που είχε στην δούλεψή του σε επιχείρηση στο Βαμβακόπουλο, η οποία έκλεισε το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη τους, ο εργάτης έφυγε και άφησε τα ζώα φυλακισμένα στην κλειστή πια επιχείρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, για μεγάλο χρονικό διάστημα τα ζώα ούρλιαζαν ασταμάτητα λόγω της έλλειψης τροφής και νερού, αλλά κανείς δε φρόντισε για εκείνα.

Αυτή την στιγμή βρίσκονται υπό κτηνιατρική παρακολούθηση και φιλοξενούνται στο καταφύγιο της κας Στούπη, ενώ οι γιατροί πιστεύουν ότι τα ζώα θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα υγείας τα οποία αντιμετωπίζουν και θα υιοθετηθούν από κάποιον.

Σημειώνεται πως η Αναστασία Βυσσίνου- Μπομπολάκη και ο σύλλογος στον οποίο ανήκει δέχτηκαν πριν μία εβδομάδα πληροφορίες σχετικά με τα δύο αυτά σκυλιά και αμέσως κινητοποιήθηκαν και προχώρησαν ακόμη και σε σχετική καταγγελία στην αστυνομία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης