Νέα στοιχεία έρχονται στο φως που αφορούν τον άγριο ξυλοδαρμό της 84χρονης γυναίκας, η οποία νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση και διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η άτυχη ηλικιωμένη, η οποία δεν είχε οικογένεια έμενε μόνη της σε ένα φτωχικό σπίτι στην οδό Πάργης 30, ένα παλιό παραδοσιακό οίκημα με αυλή, αν και η ίδια -σύμφωνα με πληροφορίες- είχε περιουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης, ο οποίος ήταν έξω με περιοριστικούς όρους, ήταν γνωστός τόσο στις αρχές όσο και στην ηλικιωμένη, αφού είχε απασχολήσει πριν από έναν χρόνο περίπου, όταν είχε συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού κατά της 84χρονης.

Σύμφωνα με το onprevezanews.gr, φαίνεται ότι η συγκεκριμένη ηλικιωμένη έπαιρνε στο σπίτι της πολλές φορές αλλοδαπούς, οι οποίοι έκαναν εργασίες συντήρησης τόσο εσωτερικά όσο και στην αυλή της, αφού η ίδια δεν μπορούσε να τις κάνει.

Το σπίτι δε φέρει ίχνη παραβίασης ή ληστείας, κάτι που σημαίνει ότι η ηλικιωμένη άνοιξε η ίδια την πόρτα του σπιτιού στον δράστη ή στους δράστες, προφανώς γιατί τους γνώριζε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς η εικόνα που αντίκρισε το συγγενικό της πρόσωπο που την βρήκε ήταν δραματική, αφού η ίδια έφερε βαριά τραύματα σε όλο της το κορμί, ενώ ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, χωρίς ρούχα και ανέπνεε με δυσκολία.

Το ανθρωποκυνηγητό της ομάδας ΔΙΑΣ έφερε αποτελέσματα χθες το βράδυ με τους άντρες της ομάδας να οδηγούν στην αστυνομική διεύθυνση πάνω από 10 υπόπτους Πακιστανικής καταγωγής.

Έπειτα από ανακρίσεις, ένας 40χρονος κρίθηκε ως ο βασικός ύποπτος για την αποτρόπαια πράξη του ξυλοδαρμού και σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος της 84χρονης.

Παράλληλα, έχουν ληφθεί δείγματα DNA, τόσο από την ηλικιωμένη όσο και από τον ύποπτο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η 84χρονη υπέστη και βιασμό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης