Τον εφιάλτη ζούσε τα τελευταία χρόνια μία 21χρονη, στα χέρια ενός ζευγαριού ομογενών και ενός 40χρονου Έλληνα, που την μετέφεραν στη Ρόδο, την κρατούσαν «φυλακισμένη» σε σπίτι και την εξανάγκαζαν να εκδίδεται. Οι δράστες μάλιστα παρείχαν εργασία σε ανήλικο κορίτσι, το οποίο αναζητείται από τους γονείς της μέσω των Ισπανικών Αρχών.

Τη Μεγάλη Δευτέρα η 21χρονη βρήκε το κουράγιο και κατήγγειλε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τα όσα ζούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, ένας 28χρονος ομογενής μαζί με την 24χρονη σύντροφό του την μετέφεραν στη Ρόδο, την παρακρατούσαν σε σπίτι στην περιοχή Κοσκινού και την εξανάγκαζαν να εκδίδεται επ’ αμοιβή σε πελάτες των μπαρ της περιοχής.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 28χρονου, όπου διέμενε η κοπέλα παρά τη θέλησή της. Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε διάφορα σημεία του σπιτιού κάμερες παρακολούθησης, οι οποίες κατέγραφαν κάθε κίνηση της 21χρονης. Οι δράστες είχαν συνδέσει τις κάμερες με τα κινητά τους τηλέφωνα κι έτσι μπορούσαν κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας να γνωρίζουν τι έκανε και με ποιον.

Εκτός από το ζευγάρι, συνελήφθη και ο 40χρονος φίλος του, στο εστιατόριο του οποίου εργαζόταν η ανήλικη από την Ισπανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του 28χρονου, που είχε αγοράσει πριν δύο μήνες από αστυνομικό χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η τυπική διαδικασία μεταβίβασης κυριότητας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δακρυγόνο σπρέι, μία ψηφιακή μηχανή με ημίγυμνες φωτογραφίες γυναικών, μία ατζέντα με αριθμούς κινητών τηλεφώνων και η ταυτότητα της ανήλικης κοπέλας.

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για σωματεμπορία, παράνομη κατακράτηση και αρπαγή, και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης