Σοβαρό τροχαίο με τραυματία οδηγό μηχανής στα Καμένα Βούρλα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017, 01:32
Σοβαρό τροχαίο με τραυματία οδηγό μηχανής στα Καμένα Βούρλα
Το τροχαίο έγινε στις 5:30' το απόγευμα του Σαββάτου στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Καμένων Βούρλων, στο ύψος του s/m 'Γαλαξία", που βρίσκεται κοντά στην δυτική έξοδο των Καμένων Βούρλων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 50χρονος οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού, ο οποίος είναι επαγγελματίας από τα Καμένα Βούρλα, ερχόταν από Άγιο Κωνσταντίνο προς Καμένα έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Μπαίνοντας στα Καμένα Βούρλα, κοντά στον 'Γαλαξία" ο έλεγχος της μηχανής χάθηκε, με αποτέλεσμα να πέσει με ταχύτητα πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά ο 50χρονος οδηγός, καθώς επίσης και ο συνεπιβάτης του, Αλβανικής υπηκοότητας, που φέρεται να εργαζόταν στο κατάστημα του 50χρονου.

Οι δυο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, δυστυχώς, ότι δεν φορούσαν κράνος.

Η κατάσταση της υγείας του 50χρονου επαγγελματία, ο οποίος διασωληνώθηκε, κρίνεται πολύ σοβαρή και όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τις 10:00' το βράδυ μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σοβαρά τραυματισμένος είναι επίσης και ο συνεπιβάτης της μηχανής, ωστόσο φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Πηγή: lamiareport.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017, 01:32