Πέμπτη 25 Απριλίου 2024,

Σοβαρός τραυματισμός δημοσιογράφου στα επεισόδια της πλατείας Κοτζιά

Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο δημοσιογράφος του Alter Θεόδωρος Παναγιωτίδης από χειρομβομβίδα κρότου λάμψης που έριξαν τα ΜΑΤ κατά τα επεισόδια στην πλατεία Κοτζιά. Εκτεταμένα επεισόδια...

Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο δημοσιογράφος του Alter Θεόδωρος Παναγιωτίδης από χειρομβομβίδα κρότου λάμψης που έριξαν τα ΜΑΤ κατά τα επεισόδια στην πλατεία Κοτζιά.

Εκτεταμένα ταραχές σημειώθηκαν το απόγευμα στην πλατεία Κοτζιά, όταν ομάδα νεαρών που είχαν παρεισφρήσει στους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για το πάρκο στη συμβολή Πατησίων και Κύπρου προσπάθησαν να εισβάλουν στο δημαρχείο. Άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου- λάμψης για να τους απωθήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν τραυματιστεί άλλα 3 άτομα από χειρομβομβίδες κρότου λάμψης .

Όλα αυτά την ώρα που στο δημαρχείο Αθηναίων, συνεδρίαζαν το δημοτικό συμβούλιο για την κατασκευή του χώρου στάθμευσης στο πάρκο της Κύπρου, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παράταξη “Ανοικτή Πόλη” ζήτησε από τον δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη να αλλάξει πολιτική ή να παραιτηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάτοικοι, διαμαρτύρονται για την κοπή 45 δέντρων στο πάρκο, το οποίο μετατράπηκε την περασμένη εβδομάδα σε «πεδίο μάχης», με τους άνδρες των ΜΑΤ να ρίχνουν δακρυγόνα και χημικά προκειμένου να απωθήσουν τους κατοίκους από το σημείο.

(Πρώτη καταχώρηση: 02 Φεβρουαρίου 2009, 15:32) 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης
close menu

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Αν χρησιμοποιείτε συσκευές της apple ή κάποιον φυλλομετρητή (browser) ή έχετε κάποιο πρόσθετο που μπλοκάρει τα cookies, ορισμένες λειτουργίες του zougla.gr, όπως τα σχόλια, υπάρχει περίπτωση να δυσλειτουργούν. Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε οδηγίες για το πώς θα ενεργοποιήσετε τα cookies για την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.