Μια περιπολία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έβαλε τέλος στη δράση ενός «διδύμου» που έκλεβε αυτοκίνητα στις περιοχές του Αλίμου, της Αργυρούπολης, της Γλυφάδας και της Ηλιούπολης. Από τις αρχές Μαρτίου, ο 26χρονος και ο 24χρονος συνεργός του, κυκλοφορούσαν αργά το βράδυ και νωρίς το πρωί αναζητώντας την «λεία» τους, βάζοντας μάλιστα στο στόχαστρο τους συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτων.

Όταν εντόπιζαν τον στόχο τους, μέσα σε λίγα λεπτά και με την βοήθεια της τεχνολογίας, κατάφερναν να τον «εξουδετερώσουν».  Άρπαζαν από το εσωτερικό του εξαρτήματα και διάφορα ανταλλακτικά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, και εξαφανίζονταν. Συνολικά, εξιχνιάστηκαν 22 περιπτώσεις κλοπών εξαρτημάτων αυτοκινήτων, σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής. Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος εξαρτημάτων – ανταλλακτικών οχημάτων και διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ παράλληλα κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσαν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν το «δίδυμο» ευθύνεται και για άλλες κλοπές οχημάτων στις περιοχές των νοτίων προαστίων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης