Σε Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας εκδικάζεται η μήνυση, που είχε καταθέσει ο γνωστός ηθοποιός Αίαντας Μανθόπουλος σε βάρος της πρώην συντρόφου του και μητέρας του γιου του, για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση σχετικά με όσα είχε δηλώσει, πετυχαίνοντας, πριν από έξι χρόνια, με ασφαλιστικά μέτρα να διακόψει την επικοινωνία του με το παιδί του.

Μαζί της στο εδώλιο κάθονται μία παιδοψυχίατρος, μία κλινική ψυχολόγος και ένας καθηγητής ψυχιατρικής, τις εκθέσεις των οποίων είχε επικαλεστεί η μητέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις της σήμερα τόνισε: «Η προσωπική μου ζωή είναι δική μου και δεν επιθυμώ να διαφημιστώ μέσω αυτής. Προστατεύω ένα παιδί, είμαι μητέρα και προσπαθώ να το διαφυλάξω».

Στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται η νυν σύζυγός του, με την οποία έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά.

Όπως λέει ο ηθοποιός, λόγω της ιστορίας αυτής έχει πληγεί και η επαγγελματική του ζωή, με αποτέλεσμα να μένει στη Λάρισα και να δουλεύει εκεί, στο θέατρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το μοντέλο γνωρίστηκαν το 1997 σε πάρτι στο Κολωνάκι, όπου αναπτύχθηκε ένας παράφορος έρωτας. Λίγους, όμως, μήνες αργότερα χώρισαν, όταν αυτή ήταν 5 μηνών έγκυος, ο ηθοποιός αναγνώρισε το παιδί, ωστόσο ξεκίνησε και η περιπέτειά του, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να μην βλέπει το παιδί του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης