Σήμερα το πρωί εκδικάζεται η μήνυση που κατέθεσε ο διανομέας φαγητού στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από το πρώην αφεντικό του στους Αμπελοκήπους.

Την ίδια ώρα κινητοποίηση θα πραγματοποιήσουν μέλη της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 10.30 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στην πλατεία Επταλόφου στους Αμπελοκήπους και μοτοπορεία. Στις 12.30 η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης θα προβεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια, όπου θα εκδικαστεί η μήνυση του εργαζομένου προς τον εργοδότη της πιτσαρίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων Θεσσαλονίκης, «το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο τον τελευταίο μήνα και μόνο τυχαίο δεν είναι. Οι εργοδότες τα τελευταία χρόνια εκμεταλλευόμενοι τους αντεργατικούς μνημονιακούς νόμους μας αντιμετωπίζουν κυριολεκτικά ως δουλοπάροικους. Οι δέκα νεκροί συνάδελφοί μας εν ώρα εργασίας, οι απολύσεις, οι ξυλοδαρμοί, η μη πληρωμή Δώρων, υπερωριών, αργιών κτλ. μας δυστυχώς δεν θα σταματήσουν, αν εμείς οι ίδιοι δεν τους σταματήσουμε μέσα από την οργάνωση και τη συλλογική δράση με την Επιτροπή Αγώνα Διανομέων και το Συνδικάτο μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης