Την αγωνία των απελπισμένων δανειοληπτών που προσπαθούν να γλιτώσουν το σπίτι τους από το ενδεχόμενο πλειστηριασμού εκμεταλλεύτηκαν «επιτήδειοι», οι οποίοι εμφανιζόμενοι ως δικηγόροι συνέστησαν εταιρεία για την παροχή νομικών υπηρεσιών.

Πρόκειται για την εταιρεία με την επωνυμία «V.C.S που δραστηριοποιείται σε υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών, αναγκαστικής εκτέλεσης, δανείων κλπ. κατ’ αντιποίηση της δικηγορίας» όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δ.Σ.Α. ήδη προχώρησε σε όλες τις αναγκαίες δικαστικές ενέργειες προκειμένου για να μπει τέλος στην εξαπάτηση των ανυποψίαστων πολιτών που πέφτουν θύματα των κατά δήλωσή τους «δικηγόρων».

Η εν λόγω εταιρεία, μέσα από την ηλεκτρονική της σελίδα, προβάλλει άλλωστε με διαφημίσεις τις… νομικές υπηρεσίες που παρέχει προκειμένου να αυξάνει την πελατεία της και να ξεγελά και τους πλέον δύσπιστους για τις «δικαστικές επιτυχίες» της.

Ο Σύλλογος προσέφυγε σε βάρος της συγκεκριμένης εταιρείας με αίτηση που συζητήθηκε στις 2 Ιουνίου 2016 στο Ειρηνοδικείο. Αίτημα του Συλλόγου ήταν η σφράγιση των γραφείων της και η απαγόρευση διαφήμισης κάθε είδους σχετικά με την παροχή νομικών υπηρεσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη έχει γίνει δεκτή η αίτηση χορήγησης προσωρινής διαταγής, η ισχύς της οποίας διατηρήθηκε μέχρι την έκδοση οριστικής αποφάσεως. Με τη διαταγή αυτή απαγορεύθηκε η διαφήμιση της άνω εταιρείας δια της ηλεκτρονικής της σελίδας ως προς την παροχή νομικών υπηρεσιών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης