Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις ληστειών που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα σε τραπεζικά καταστήματα στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και στο πλαίσιο της κατάλληλης αξιοποίησης και αξιολόγησης στοιχείων και της προανάκρισης που διενεργήθηκε, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ένας άνδρας, 37 ετών, από τα Δαμάνια Ηρακλείου ως ο δράστης των ληστειών που έγιναν στις 11 Μαΐου, 19 Ιουνίου και 21 Αυγούστου του 2015 στην πόλη του Ηρακλείου και σε περιοχή του Δήμου Αρχανών – Αστερουσιών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 37χρονος με την απειλή όπλου και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του είχε εισβάλει αρχικά στο υποκατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, στη Λεωφ. Κνωσού, ενώ λίγες ημέρες αργότερα διέπραξε ληστεία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επί της Δημοκρατίας. Πρόσφατα λήστεψε και το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Πεζά.

Παράλληλα, ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς, με τις σε βάρος του σχηματισθείσες δικογραφίες, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης