Εξιχνιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση μαστροπείας στο νησί.

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ηλικίας, 50 και 55 ετών, υπεύθυνοι καταστήματος διασκέδασης στη Μυτιλήνη, καθώς και ακόμη δύο συνεργοί τους, ηλικίας 31 και 39 χρόνων, κατηγορούμενοι για μαστροπεία, ενώ για το ίδιο αδίκημα σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος 24χρονης, ιδιοκτήτριας του εν λόγω μαγαζιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, μια υπήκοος Αλβανίας, 26 ετών, η οποία εργάζεται στο ίδιο κατάστημα, κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων προσώπων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, σύμφωνα με τα οποία ο 50χρονος και ο 55χρονος εξωθούσαν στην πορνεία γυναίκες που εργάζονταν στο παραπάνω κατάστημα και διευκόλυναν την ερωτική συνεύρεσή τους έναντι χρηματικής αμοιβής με πελάτες, άλλοτε στα σπίτια των τελευταίων και άλλοτε σε δωμάτια ξενοδοχείου.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικός, υποδυόμενος τον πελάτη, αφού μίσθωσε δωμάτιο σε ξενοδοχείο, με τη διαμεσολάβηση του 31χρονου υπαλλήλου του καταλύματος, ήρθε σε συμφωνία με τον 50χρονο και τον 55χρονο, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο 50χρονος και ο 39χρονος συνεργός του μετέφεραν με αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο την 26χρονη, η οποία, αφού συναντήθηκε σε δωμάτιο με τον αστυνομικό που υποδυόταν τον πελάτη, παρέλαβε από αυτόν το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, προκειμένου να συνευρεθεί μαζί του ερωτικά.

Άμεσα, αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση συνέλαβαν τους τέσσερις παραπάνω δράστες, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 3.840 ευρώ καθώς και δύο ναρκωτικά χάπια, που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος τους, η οποία περιλαμβάνει – κατά περίπτωση – τα αδικήματα της μαστροπείας και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης