Αδιευκρίνιστα παραμένουν ακόμα τα αίτια της έκρηξης στο Ι.Χ. αυτοκίνητο Smart, μέσα στο οποίο βρήκε τον θάνατο ο 35χρονος Αλβανός οδηγός του, ενώ υπέστη σοβαρά εγκαύματα η ομοεθνής φίλη του.

Oι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι πρόκειται για άγνωστο εκρηκτικό μηχανισμό, χωρίς να αποκλείουν οποιαδήποτε άλλη αιτία, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί σοβαρά στοιχεία από τον τόπο του συμβάντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την έρευνα των πυροτεχνουργών του ΤΕΕΜ στο σημείο της έκρηξης, δεν έχουν βρεθεί υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού ή πυρίτιδας. Ωστόσο, επειδή έχει εντοπιστεί μικρός κρατήρας στον δρόμο, εκεί όπου σημειώθηκε η έκρηξη, κάτι που ενισχύει την εκδοχή του εκρηκτικού μηχανισμού.

Στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας έχουν σταλεί κομμάτια του διαλυμένου αυτοκινήτου, καθώς και ρούχα του 35χρονου για διερεύνηση, προκειμένου να διακριβωθεί αν υπάρχει κάποια άλλη εκρηκτική ύλη ταχείας εκτόνωσης που δεν αφήνει υπολείμματα στο σημείο.

Επίσης, εξετάζεται -με μικρότερες πιθανότητες- το ενδεχόμενο να προκλήθηκε η έκρηξη από κάποια αιτία που σχετίζεται με το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα για την έκρηξη – μυστήριο αυτοκινήτου
, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014, 11:48

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης