Χωρίς ρεύμα έμεινε για σχεδόν μία ώρα -από τις 10:50 μέχρι τις 11:40- το Nοσοκομείο της Κέρκυρας, όταν η ΔΕΗ διέκοψε την ηλεκτροδότηση στην περιοχή λόγω βλάβης σε υπόγειο καλώδιο σε κοντινή περιοχή.

Οι γεννήτριες του νοσοκομείου, που πρέπει να κρατούν το νοσηλευτικό ίδρυμα συνεχώς σε λειτουργία με αδιάλειπτη παροχή ηλεκτροδότησης, μπήκαν μεν σε λειτουργία αλλά δεν μπορούσαν να τροφοδοτήσουν το δίκτυο του κτιρίου με ρεύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Νοσοκομείο επικράτησε πανδαιμόνιο, αφού σταμάτησαν μέχρι και χειρουργεία στη μέση της εγχείρησης, με τους γιατρούς να περιμένουν πότε θα έρθει το ρεύμα.

Τα αίτια της δυσλειτουργίας δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ενώ το Νοσοκομείο της Κέρκυρας παραμένει μήνες χωρίς διοίκηση, μετά την παραίτηση – «εξαφάνιση» του τέως διοικητή Γ. Μαντζαρόπουλου.
Ιατροί και προσωπικό έκαναν λόγο για πρωτοφανές πρόβλημα, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλη η εγκατάσταση του Νοσοκομείου έχει απαξιωθεί και εγκαταλειφθεί, με το τεχνικό προσωπικό (ηλεκτρολόγοι, συντηρητές κ.λπ.) να μην ξεπερνά, για όλο το κτίριο, τα τρία άτομα!..

Πηγή: corfupress.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης