Στα χέρια της αστυνομίας ο δολοφόνος της Θώμης;

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016, 14:20
Στα χέρια της αστυνομίας ο δολοφόνος της Θώμης;
Ο Νο1 ύποπτος για τη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στα χέρια της αστυνομίας.

Πρόκειται για έναν άνδρα που είναι στο περιβάλλον της άτυχης παιδοψυχιάτρου και όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook βρέθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της Θώμης.

Στην ανάρτησή του επισημαίνει πως είχε άριστες σχέσεις με την 45χρονη και ότι το βράδυ της Τετάρτης επικοινώνησε μαζί της και τη ρώτησε αν μπορεί να κοιμηθεί στο σπίτι της. Πάντα σύμφωνα με τον ίδιο, η Θώμη τού απάντησε θετικά, αν και του είπε πως έχει πυρετό.

Πήγε στο σπίτι και αφού συζήτησαν, χρειάστηκε να κατέβει στο αυτοκίνητό του. Πήρε τα κλειδιά από τη Θώμη, κατέβηκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο, όπως συνεχίζει, κάποιος τον χτύπησε με βαρύ αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του.

Όταν συνήλθε, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του γυμνός, με τρομερό πονοκέφαλο, και με σκασμένο λάστιχο στο όχημά του. Στη συνέχεια ντύθηκε, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει προς τα πού.

Έφτασε σε ένα μοναστήρι, εκεί κοιμήθηκε πολλές ώρες και στη συνέχεια μοναχοί τον έδιωξαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvstar.gr, βρέθηκε σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας.

Εκεί διερχόμενοι τον αντιλήφθησαν, διαπίστωσαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Λαμίας.

Αυτήν την ώρα μεταφέρεται στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Πάντως, το κείμενό του είναι γεμάτο ασυναρτησίες. Η Θώμη Κουμπούρα και ο ύποπτος για τη δολοφονία της άνδρας γνωρίζονταν. Ήταν οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσης και ο άνδρας, όπως ο ίδιος αναφέρει, πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει τη βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.

Μάλιστα, αυτό αναφέρει και σε μικρό video που έχει αναρτήσει στη σελίδα του στο Facebook.

Aυτό που μένει τώρα είναι να αποδείξουν οι αστυνομικοί είναι αν είναι πράγματι ο δολοφόνος ή όχι.

Πηγή: lamiastar

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016, 14:55