Στη σύλληψη τριών ατόμων, 36ετών, 16 και 24ετών προχώρησαν την Παρασκευή το βράδυ, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος της Κάτω Αχαΐας,

Οι δράστες κινούνταν ύποπτα με το όχημά τους στην περιοχή της Άρλας στην Κάτω Αχαΐα, γεγονός που προκάλεσε υποψίες σε κατοίκους της περιοχής οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και ψάχνοντας το αυτοκίνητό τους, διαπίστωσαν ότι είχαν μέσα μπιτόνια καυσίμου, τα οποία όπως διαπίστωσαν λίγο αργότερα, είχαν κλέψει από κοντέινερ στην περιοχή.

Στο όχημα βρέθηκαν διάφορα εργαλεία διάρρηξης, ένα περίστροφο και πέντε φυσίγγια. Μετά από έρευνα της αστυνομίας στα σπίτια των δραστών βρέθηκαν διάφορα εργαλεία κήπου και αγροτικών εργασιών τα οποία, όπως προέκυψε, προέρχονταν από διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες που είχαν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό στην περιοχή. Μάλιστα στο σπίτι του 24χρονου βρέθηκαν και επτά φυσίγγια για περίστροφο.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ τα θύματά τους θα κληθούν από την Αστυνομία για να αναγνωρίσουν τα εργαλεία που βρέθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης