Στα χέρια της αστυνομίας στέλεχος οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Στα χέρια της αστυνομίας στέλεχος οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ηγετικό στέλεχος οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 36χρονο ξένο υπήκοο, ο οποίος, όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε αναλάβει την προμήθεια, κατοχή, απόκρυψη-αποθήκευση, μεταφορά και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του «Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών» και του «Νόμου Περί Αλλοδαπών».

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, χθες το πρωί, ο 36χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή της Ευκαρπίας. Στην κατοχή του και σε χώρο (παράπηγμα) που χρησιμοποιούσε για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά  δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 7.371 γραμμαρίων και τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του. Επιπροσθέτως, διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019, 10:44