Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Ευβοίας ένας άνδρας, 37 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ο δράστης αποπειράθηκε να αποσπάσει την τσάντα 46χρονης την ώρα που εκείνη περπατούσε σε περιοχή της Χαλκίδας, πλην όμως αστυνομικοί της Β’ ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στο σημείο και ενημερώθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα επί τόπου και τον συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, ο 37χρονος εμπλέκεται σε ακόμη δύο αρπαγές τσαντών, οι οποίες διαπράχθηκαν πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες της 27-01-2015, προσέγγισε αιφνιδιαστικά 32χρονη και απέσπασε την τσάντα της, η οποία περιείχε διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Παράλληλα, τις απογευματινές ώρες της 29-01-2015, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, μαζί με έτερο συνεργό του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, προσέγγισαν αιφνιδιαστικά 58χρονη και απέσπασαν την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, καθώς και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος είχε συλληφθεί ξανά την 09-01-2015, από αστυνομικούς Α’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, μαζί με 27χρονο συνεργό του, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή του 37χρονου στην τέλεση και άλλων συναφών αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης