Σταμάτησαν τις μπουλντόζες

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013, 15:42
Σταμάτησαν τις μπουλντόζες
Κινητοποίηση με συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο πάρκο Αγρινίου μερίδα πολιτών.

Γύρω στις 8.00 το πρωί συγκεντρώθηκαν και εμπόδισαν τους εργαζομένους του εργοταξίου να εκτελέσουν εργασίες, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την διαφωνία τους για το έργο , την ίδια ώρα που το Συμβούλιο της Επικρατείας, έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την εκκίνηση των εργασιών εως ότου εκδιακαστεί η κύρια προσφυγή.

Στην συνέλευση που πραγματοποίησαν εξέφρασαν τις απόψεις τους και αποφάσισαν κινητοποιήσεις ενάντια στο έργο ενώ έθεσαν και την σκέψη τους να επισκεφτούν το γραφείο του Δημάρχου Αγρινίου κ.Παύλου Μοσχολιού προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους την μακέτα και το σχέδιο της ανάπλασης προκειμένου να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα έργα που πρόκειται να γίνουν.

Παράλληλα, από την πλευρά των των 23 πολιτών που προσέφυγαν στο ΣτΕ κατά της ανάπλασης εκφράστηκε η πρόθεση να προσφύγουν εκ νέου στο ανώτατο ακυρώτικο δικαστήριο καταθέτοντας νέα αίτηση διακοπής των εργασιών μέχρι να εκδικαστεί η κύρια προσφυγή, επικαλούμενοι νέα στοιχεία που έχουν προκύψει.

Τέλος απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους του Αγρινίου να βρεθούν στο πλευρό τους,συμμετέχοντας κάθε μέρα στις κινητοποιήσεις τους, ενώ δήλωσαν αποφασιμένοι να μην επιτρέψουν στις μπουλντόζες να συνεχίσουν τις εργασίες.Δεν έλλειψαν και οι σκέψεις να στήσουν ακόμα και σκηνές εντός που πάρκου, πραγματοποιώντας παράλληλα μουσικά και άλλα δρώμενα προκειμένου να να συνεχίσουν τον αγώνα τους ενάντια στην ανάπλαση.

Να σημειώσουμε ότι χθες το βράδυ άγνωστοι ξήλωσαν τα πλέγματα που είχαν τοποθετηθεί και κατέβασαν τις πινακίδες ενώ άνοιξαν τις εισόδους του πάρκου.
Πηγή: cityvoice

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013, 16:04