Στάση εργασίας εργαζομένων του Υπ. Πολιτισμού

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014, 08:15
Στάση εργασίας εργαζομένων του Υπ. Πολιτισμού
Στάση εργασίας για σήμερα, από τις 11.30 έως τη λήξη του ωραρίου, έχει κηρύξει το Δ.Σ. του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων, ενώ παράλληλα παναττική στάση εργασίας έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού (ΠΟΕ-ΥΠΠΟ).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Ενιαίου Συλλόγου, «το ΔΣ, στη συνεδρίαση της 9ης/9/2014, εκτίμησε πως εισερχόμαστε σε μια νέα φάση της συνεχιζόμενης επίθεσης της κυβέρνησης απέναντι στους εργαζόμενους και στα δημόσια αγαθά. Τα ζητήματα του Οργανισμού, της "αξιολόγησης" και του επανελέγχου των διαδικασιών μετατροπής των συμβασιούχων σε ΙΔΑΧ είναι αλληλένδετα. Εκπορεύονται από την ίδια πολιτική που στοχεύει στη διάλυση του δημόσιου τομέα και στην τρομοκράτηση και πειθάρχηση των εργαζομένων σε αυτόν».

Μέσω της ανακοίνωσης καλεί τα μέλη του Ενιαίου Συλλόγου να συμμετάσχουν στις 12.00 «μαζί με συναδέλφους και από άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15) και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ- Λεωφ. Συγγρού 60).

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014, 08:15