Στη Δικαιοσύνη προτίθεται να προσφύγει ο Θανάσης Γιαννόπουλος, μετά την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη να τον απομακρύνει από τη θέση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο «Βήμα FM», ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε ότι θα προβεί σε «όλες τις νόμιμες ενέργειες» που προβλέπονται σε σχετικές περιπτώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον του κ. Πολάκη, τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι το Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν σκοπεύει να παραιτηθεί. «Ο κύριος υπουργός νόμισε ότι κατά αυτόν τον τρόπο θα τρομοκρατήσει το διοικητικό συμβούλιο και θα υπογράψει το διοικητικό συμβούλιο λίστα επιτυχόντων γιατρών και νοσηλευτών, που θα ερχόντουσαν αργότερα, παράνομα. Ε, αυτό, δεν μπόρεσε να το πετύχει, δεν μπορούσε να γίνει από εμάς, εμείς τη νομιμότητα σεβόμαστε και αυτή διακονούμε, αυτό βέβαια δεν το αντιλαμβάνεται ο κ. υπουργός και προτίμησε τη λύση αυτή, δηλαδή να μας οδηγήσει σε παραίτηση» τόνισε  ο κ. Γιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Δεν παραιτούμεθα, διότι είναι ηθικοί οι λόγοι της μη παραίτησής μου, λόγω του ότι θα δεχόμουν αυτές τις αιτιάσεις τις οποίες αναφέρει ο κ. υπουργός».

Μάλιστα, ο κ. Γιαννόπουλος έκανε λόγο για «απρέπειες» και «ψευτο-τσαμπουκάδες του αναπληρωτή υπουργού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης