Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας δύο αντρών οι οποίοι συνελήφθησαν την Στις 5 Σεπτεμβρίου 2013 στην Αγία Παρασκευή Αττικής, ως μέλη εγκληματικής ομάδας που προέβαινε σε διακεκριμένες κλοπές.

Τις εν λόγω κλοπές τις διέπρατταν παραβιάζοντας τις πόρτες εισόδου οικιών και διαμερισμάτων, με κλειδιά pass partout που κατασκεύαζαν οι ίδιοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους :

Α) (επ) AKSENFELD ή GELA ή AIVALIAN ή JONI ή AVIZON (ον) Ilya ή Aivalian ή Gela ή Robert ή Ehud του Abram ή Gionis ή Avraam ή Avram και της Maria ή Lia ή Natasa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Β) (επ) TVILDIANI (ον) Gia του Levan.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο συλληφθέντες, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους διέπρατταν, σε καθημερινή βάση, διαρρήξεις-κλοπές οικιών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, στις οποίες εισέρχονταν κατά τη διάρκεια της απουσίας των ενοίκων αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα. Στη κατοχή τους βρέθηκαν κλειδιά πασπαρτού, ειδικά διαμορφωμένα αυτοσχέδια διαρρηκτικά εργαλεία και κλειδαριές διαφόρων τύπων στις οποίες οι δράστες έκαναν τακτικά πρακτική εκπαίδευση, για την απόκτηση εμπειρίας στην διάρρηξη τους.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και για τη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώνει ότι στο πλαίσιο αυτό, «παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης