Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες μελών εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχεται σε σωρεία ένοπλων ληστειών σε Αργολίδα και Πειραιά Αττικής και η οποία εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Πρόκειται για τους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Σύμφωνα με την αστυνομία η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, «αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27520-22458 και 27520-98741 του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, εξιχνιάστηκε ληστεία που είχαν διαπράξει τον Δεκέμβριο του 2012 στην Ερμιόνη Αργολίδας, σε βάρος 87χρονου που βρισκόταν στο σπίτι του, τον οποίο είχαν χτυπήσει πολύ σοβαρά και είχαν εγκαταλείψει αβοήθητο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων, καθώς και τρεις απόπειρες, στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας Αργολίδας και του Πειραιά Αττικής.
Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί έξι άτομα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης