Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων τα στοιχεία του 57χρονου εκπαιδευτικού ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ανήλικων μαθητριών του, μέσα στο φροντιστήριο που διατηρούσε στην πόλη των Χανίων.

Όπως αναλυτικά αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 57χρονου ημεδαπού, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων. Πρόκειται για τον Παπαδογιάννη Ελευθέριο-Αλέξανδρο του Ιωάννη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1962 στα Χανιά Κρήτης. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στους αριθμούς 28210-25703 και 28210-25827, 25828 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Ο 57χρονος που είχε συλληφθεί μετά από καταγγελίες σε βάρος του για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών, ήδη έχει προφυλακισθεί μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Χανίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης