Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου, δύο άτομα, ηλικίας 17 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Ληστείες», «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα – προανάκριση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Πρώτες πρωινές ώρες της 14-07-2011, στον Εύοσμο, οι συλληφθέντες, αφαίρεσαν προ εισόδου πολυκατοικίας, από 32χρονη την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, ενώ χρησιμοποίησαν σωματική βία σε βάρος 34χρονης που ήταν μαζί της. Στη συνέχεια έτερος συνεργός ο οποίος αναζητείται, αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο της 34χρονης μία τσάντα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

– Πρώτες πρωινές ώρες της 14-07-2011, στον Εύοσμο, ο 17χρονος, χρησιμοποιώντας σωματική βία, αφαίρεσε από 30χρονη την τσάντα της, η οποία περιείχε 50 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

– Πρώτες πρωινές ώρες της 11-07-2011, στον Εύοσμο, προ εισόδου πολυκατοικίας, οι 17χρονος, αφαίρεσε από 33χρονη, την τσάντα της, η οποία περιείχε, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα, και αποχώρησε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο τον ανέμενε ο 20χρονος συνεργός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην οικία 17χρονου και κατασχέθηκαν, μία επαναληπτική καραμπίνα άνευ νόμιμης άδειας, ένα κινητό τηλέφωνο και μία συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (USB).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης